Worstmakerij

Al vanaf het begin van het bestaan van onze slagerij hebben wij een eigen worstmakerij. Bijna al onze worstsoorten komen uit eigen worstmakerij. Deze worstsoorten worden gemaakt van het vlees dat van eigen slacht komt. Al ons vlees is van de beste kwaliteit.
Hieronder een paar van onze echte toppers.

Leverworst

Ook onze leverworst wordt gemaakt naar opa's recept. De leverworst wordt bereidt met kruidnagel en havergort, echt iets dat u geproefd moet hebben!

Opa worst

Een iets bredere droge worst uit eigen worstmakerij, gemaakt met speciale kruiden met onder andere extra peper en kruidnagel.

Drogeworst

Onze droge worst wordt gemaakt naar opa's recept met kruidnagel. Deze worst is al vanouds bekend in Musselkanaal en omstreken. Echt een heerlijke lekkernij van uw slager. De worst is heerlijk voor bij de borrel, als tussendoortje of bijvoorbeeld op het werk.
Ouderwets lekker!

Uit eigen zouterij

Onze bacon, runder rookvlees en ham worden in de zouterij op smaak gemaakt.
Ambachtelijk, en dat proef je.

Handgeknoopte rollade

Deze rollade wordt bereid in eigen worstmakerij, dit proef je terug in de overheerlijke smaak.

Droge schenke

Een echte topper die iedereen geproefd moet hebben! De droge schenke is zowel gerookt als ongerookt verkrijgbaar.



Slagerij ten Hoff

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 20.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Ma. t/m Vr. 12.00-13.00 uur lunchpauze.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.