Historie

In 1932 opende Berend ten Hoff de deuren van zijn eigen slagerij aan de Schoolstraat in Musselkanaal. Al vanaf het begin had de slagerij ook een eigen worstmakerij waar de lekkerste vleesproducten van Musselkanaal vandaan kwamen.

De zoon van Berend, Okko, was al vanaf zijn veertiende in de slagerij te vinden en hij nam dan ook de fakkel over van zijn vader. En zo is het gebleven: de slagerij wordt steeds overgedragen van vader op zoon, zodat Jan ten Hoff inmiddels al de derde generatie is in het familiebedrijf. Hij staat al jaren aan het roer van het bedrijf.

De slagerij is in de loop der jaren al een paar keer verbouwd en gemoderniseerd. Maar aan de producten is al die tijd niets veranderd. Ze worden nog steeds gemaakt op basis van de oude recepten van toen, maar met de moderne technieken van nu.
De kwaliteit van toen is topkwaliteit van nu!

Slagerij ten Hoff

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 20.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 18.00 uur
ZaterdagZa 08.30 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m
Ma. t/m Vr. 12.00-13.00 uur lunchpauze.